In het kort info over mij / Power Massage Inmiddels heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd en ben dát gaan doen waar ik echt blij van wordt: mensen helpen zich weer vitaal te voelen. Dit doe ik door middel van de verkoop van natuurlijke producten (zie mijn webshop “Power Flowers”) en door Power Massage, mijn eigen massagepraktijk.

De behandelingen geef ik in mijn praktijkruimte aan de Prins Alexanderstraat 20, 6661 XJ in Elst

Power Massage hanteert een combinatie van verschillende behandelingen. Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een bepaalde behandeling óf we kijken samen tijdens een intake naar wat jou het beste op korte termijn weer meer in je kracht kan zetten.

Werkwijze

Ik creëer voor jou een omgeving te waar jij je veilig voelt. Zo heb ik een fijne praktijkruimte waar het lekker rustig is, warm en sfeervol. Door goed naar je te luisteren, kan ik erop inspelen wat jouw behoeftes zijn. Wat kom je op dit moment in je leven tekort en waar raak jij je energie in kwijt? Met andere woorden: wat kunnen we aanvullen en waarmee kunnen we je lichaam helpen herstellen?

Samen gaan we dan het proces aan en laten we de behandeling haar werk doen. Uiteraard kijken we samen naar de mogelijkheid voor een vervolgafspraak.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!

Liefs, Nicole